Welkom bij Winters Sonderingen

Ga jij binnenkort bouwen of verbouwen? Wil je zeker zijn dat je geen onaangename verrassingen tegenkomt?

Aarzel dan niet om een sondering te laten uitvoeren. Zo kan je gerust zijn dat er geen verzakkingen of scheuren te voorschijn zullen komen!

Vraag een offerte aan Wat is een sondering?

Winters Sonderingen bvba

Mijn naam is Mathijs Winters en ik ben zaakvoerder van Winters Sonderingen bvba.
Mijn interesse in de grondmechanica is tijdens mijn studie aangewakkerd. Van het uitvoeren van grondonderzoek heb ik daarom mijn vak gemaakt..

Een huis bouw je voor je leven. Waarom zou je het dan de kans geven om te scheuren of te verzakken? Dankzij een sondering kom je te weten hoe draagkrachtig je bouwgrond is. Nadien berekenen wij welke fundering je het best kan toepassen. Zo kun je zonder zorgen beginnen aan de bouw van je huis. Ook bij een verbouwing kunnen eventuele verzakkingen ontstaan. Daarom is het ook hier belangrijk om een sondering uit te voeren.

WS bvba is gespecialiseerd in het uitvoeren van elektrische en mechanische sonderingen tot 200 kN. We stellen een funderingsverslag op aan de hand van het geotechnisch grondonderzoek. Zo kun je zonder zorgen beginnen aan je (ver)bouwwerken.

Lees verder

"Zonder grondonderzoek weet je nooit met zekerheid hoe de ondergrond is opgebouwd.
Het is dus zeer belangrijk om bij de start van de (ver)bouwwerken de draagkracht van de bouwgrond te kennen. Hiermee kan je voorkomen dat je woning barsten, scheuren en/of instabiliteit vertoont."